miercuri, 20 noiembrie, 2019
Prima pagină / Termeni şi condiţii de utilizare a site-ului www.poeziiamatori.ro

Termeni şi condiţii de utilizare a site-ului www.poeziiamatori.ro

Accesul şi vizitarea site-ului www.poeziiamatori.ro de către dumneavoastră se supune Termenilor şi condiţiilor de utilizare de pe această pagină, şi implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la aceştia. Dacă aceste condiţii vi se par exagerate vă rugăm să nu accesaţi/vizitaţi site-ul www.poeziiamatori.ro.

Echipa www.poeziiamatori.ro işi rezervă dreptul de a schimba sau actualiza în orice moment conţinutul website-ului www.poeziiamatori.ro, precum şi Termenii şi condiţiile de utilizare, fară nici un fel de notificare prealabilă. De aceea, vă rugăm să vizitaţi periodic această secţiune pentru a verifica termenii şi condiţiile pe care aţi acceptat să le respectaţi.

Utilizarea serviciilor oferite de acest site este gratuită. Răspunderea pentru originalitatea datelor revine în totalitate persoanei care postează poezia. Pentru a posta poezii pe www.poeziiamatori.ro, trebuie să vă creaţi un cont de utilizator pe site.

Postarea poeziilor

Este interzisă :

  • adăugarea de pe acelaşi cont sau de pe conturi diferite a două sau mai multe poezii cu acelaşi conţinut;
  • adăugarea de poezii ce nu au fost create de persoana care le-a postat;
  • adăugarea de poezii ce au fost copiate/preluate din alte surse;

Poeziile care nu respectă prevederile de mai sus vor fi şterse, iar utilizatorii care le-au postat vor fi avertizaţi/dezactivaţi/şterşi din baza de date.

Ne rezervăm dreptul :

  • de a modifica în orice moment conţinutul poeziilor fără o înştiinţare în prealabil a utilizatorilor.
  • de a refuza de la publicare poezii fără a fi necesară o detaliere a motivelor.
  • de a şterge poezii/utilizatori fără a fi necesară o detaliere a motivelor.

Informaţii generale

Orice fel de decizie luată pe baza informaţiilor culese de pe pagina web www.poeziiamatori.ro, constituie răspunderea proprie a utilizatorului.

www.poeziiamatori.ro nu îşi asumă responsabilitatea pentru nici un fel de pierderi sau prejudicii provenite din accesarea, sau imposibilitatea de a accesa siteul www.poeziiamatori.ro sau informaţiile de pe acest site, sau din utilizarea acestor informaţii.

www.poeziiamatori.ro nu se face răspunzător pentru eventualele prejudicii, pierderi şi cheltuieli care apar prin utilizarea paginilor sale web, din cauza imposibilitaţii de a utiliza paginile, a avariilor, sau a modificării datelor de către persoane neautorizate.

Ne asumăm responsabilitatea de a păstra confidenţialitatea datelor introduse de utilizatori (adresele de e-mail şi parolele conturilor) şi nu vom divulga aceste informaţii unor terţe persoane pentru a le folosi cu scop publicitar.

Dreptul de autor

Paginile web ale www.poeziiamatori.ro şi tot conţinutul iconografic, sonor şi textual aflat pe acestea, sunt protejate de reglementările în vigoare privind drepturile de autor. Utilizarea acestora altfel decât în scop personal este posibilă numai cu aprobarea scrisă a www.poeziiamatori.ro şi în scopul declarat.

www.poeziiamatori.ro va acţiona împotriva oricăror încălcări ale drepturilor sale, despre care va lua cunoştinţă.

Politica de privaţiune

www.poeziiamatori.ro îşi rezervă dreptul de a folosi datele colectate de la utilizatorii săi pentru îmbunatăţirea serviciilor proprii. www.poeziiamatori.ro asigură utilizatorii săi ca nu va face publice adresele de e-mail sau datele personale către terţi, decât cu acordul utilizatorului, sau în cazul în care acest lucru este solicitat în baza legilor Statului Român. De asemenea, www.poeziiamatori.ro îşi rezervă dreptul de a face publice aceste date sub formă statistică.