miercuri, 20 noiembrie, 2019
Prima pagină / Reguli de validare a poeziilor

Reguli de validare a poeziilor

Orice utilizator înregistrat pe PoeziiAmatori.ro are dreptul de a adăuga poezii folosind formularul ”Adaugă o poezie”. Fiecare poet poate adăuga două poezii pe zi.

Imediat după încărcarea poeziei pe site, aceasta se va afla în statusul: ”În așteptare”. Acest lucru înseamnă că poezia nu va fi publicată până ce un administrator PoeziiAmatori.ro nu va aproba poezia în cauză.

În cazul în care poezia nu se supune regulilor de validare PoeziiAmatori.ro, administratorul PoeziiAmatori.ro va înștiința autorul asupra motivului pentru care poezia respectivă nu este deocamdată acceptată. Utilizatorul va primi notificarea pe adresa de email pe care a folosit-o la înregistrare.

După primirea notificării, utilizatorul poate oricând să își acceseze contul și să editeze poezia în cauză în aşa fel încât să satisfacă observațiile subliniate de administrator în mailul de notificare. După terminarea modificărilor poezia va reintra in statusul: ”În așteptare” și procesul de validare se va relua.

Odată acceptată, poezia va trece în statusul: ”Publicată”, autorul va fi notificat pe email și poezia va fi vizibilă pe site.

Regulile de validare pot fi multiple și uneori subiective. De aceea rugăm utilizatorii să nu încarce pe site poezii incomplete, ce nu respectă rima sau ritmul precum și poezii ce prezintă un conţinut neadecvat.